PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za mlade

S porastom financijske krize, za mlade ljude nalaženje najatraktivnijeg rješenja koje je u skladu s njihovim novčanim mogućnostima najčešće je u uzimanju kredita. Na sadašnjem tržištu mogu se pronaći različite linije kredita i zajmova s ​​posebnim karakteristikama, osmišljeni da odgovaraju potrebama svake osobe. Kada su u pitanju krediti za mlade, dostupne mogućnosti financiranja uglavnom su prilagođena rješenja.

Kao reprezentativan primjer su stambeni krediti za mlade koji uz državnu subvenciju se smatraju vrlo popularnim. Osim ove vrste kredita, banke nude kredite za mlade za školovanje koji su vrlo atraktivan vid financijske usluge s povoljnim uvjetima otplate. Najčešće, krediti za mlade za školovanje spadaju u vrstu gotovinskog kredita koje karakterizira određenu iznos novčanih sredstava.

Krediti za mlade – kakvu ponudu nude banke?

Iako banke ranije nisu imale poseban interes za kreditiranje mladih, posljednjih godina se to znatno promijenilo. Povećanjem financijskih usluga, novih tehnologija, brzog financiranja, banke su uvrstile kredite za mlade kao jedno od jednostavnih rješenja. No, kako krediti za mlade podrazumijevaju određene uvjete, potrebno je analizirati najdostupniju ponudu koja stoji na raspolaganju.

Banke uglavnom u svojoj ponudi imaju nenamjenske kredite koji imaju kraći rok otplate. Ukoliko postoji kreditna sposobnost, krediti za mlade mogu biti inovativno rješenje. Osim vrlo povoljnih uvjeta koji imaju krediti za mlade, ovdje je prisutan i kraći rok otplate, što predstavlja sjajnu prednost i idealno rješenje koje se izdvaja od ostalih.

Da li se krediti za mlade mogu odobriti kod kreditne kuće?

Budući da mladi ljudi nekada ne mogu ispuniti visoke kriterije banke za određeni vid kreditiranja, samim tim se umanjuje mogućnost dolaska do ove vrste kreditne usluge. Za razliku od banke koja nekad može imati rigorozne uvjete koji nisu adekvatni mogućnostima klijenata, druga mogućnost može biti kreditna kuća koja nudi povoljne vrste financiranja. Kreditne kuće u svojoj ponudi imaju uslugu krediti za mlade.

Kreditne kuće prepoznaju tržišne trendove i razumiju potrebe klijenata, posebno kada je riječ o mladima. Najvažniji uvjet su redovita primanja, a ne kreditna sposobnost klijenta. U ponudi, krediti za mlade koje nude kreditne kuće su brzo i sigurno rješenje do kojega se dolazi na vrlo jednostavan način. Krediti za mlade koji su u ponudi spadaju u neprikladnom vrstu kredita i služe za rashode školovanja, troškove putovanja, kupnje auta, izmirenja minusa i slično.

Krediti za mlade koji stoje na raspolaganju kod kreditne kuće mogu biti izvrsna financijska pomoć, a apliciranje se vrši samo online putem, preko mobitela. Podnošenje zahtjeva podrazumijeva samo najvažniju dokumentaciju. Krediti za mlade se odobravaju vrlo brzo, a novčana sredstava se dobivaju odmah nakon odobrenja zahtjeva. Dakle, ovo može biti rješenje posebno u onim situacijama kada je novac hitno potreban.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (295 ocjena)