PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam

Posuđivanje novca povlačilo je za sobom određene negativne konotacije. Nije lako priznati da trebate novac i još u sve to uvlačiti poslodavca. Sada nema potrebe za tim jer je Ferratum omogućio brzi protok novca s minimalnim brojem sudionika. Jednostavne i učinkovite kreditne linije dostupne su svima bez obzira na njihovu radnu poziciju. Volja šefa više nema nikakve uloge. Sve donedavno šef je određivao hoće li dati Bon 1 ili Bon 2 koji su banke zahtijevale u provjeri kreditne sposobnosti. Sada toga više nema, a novac je roba kao i bilo koja druga. Zato i treba biti lako dostupan u suprotnom to gubi svaki smisao.

Zajam – kratak rok otplate omogućuje brzi protok gotovine

Zajam spada u kratkoročnu nenamjenski liniju kreditiranja. Za zajam su karakteristični mali iznosi koji se jako brzo mogu otplatiti. Novac se posuđuje na minimalno 30 dana, a najdulji rok otplate nije dulji od 12 mjeseci. Odlična je to opcija za sve one koji žele ekspresno riješiti svoje troškove bez uplitanja članova obitelji. Uključivanje njih nepovratno mijenja dinamiku odnosa, a to je nešto što nitko od nas ne želi.

Naknada za obradu zajma iznosi 0 eura

Kolika će mjesečna rata za zajam biti može se brzo i jednostavno provjeriti u kreditnom kalkulatoru. No ono što ne treba provjeravati jest visina naknade za obradu zajma jer ona ne postoji. Obrada zajma se ne naplaćuje čime klijent već u startu štedi nekoliko desetina eura.

Tko je idealan kandidat za zajam?

Tko su idealni kandidati za zajam? – ako se pita Ferratum, svatko od vas je idealan kandidat. Najvažnije je da imate redovna primanja i da uredno podmirujete svoja dugovanja. Ferratum se ne oslanja na kreditnu sposobnost već na financijsku urednost. Konačno priliku dobivaju svi oni koji su priželjkivali pozajmljivanje novca bez uplitanja jamaca i sudužnika. Ni jedan instrument osiguranja nije potreban kod traženja zajma.

Nikad brže do novca

Zajam se isplaćuje skoro brže nego što je potrebno da podnesete zahtjev za istim. Novac se isplaćuje u svega 15 minuta po podnošenju zahtjeva. Cijeli proces traje maksimalno 24 sata. Rok je to koji spašava u hitnim situacijama kada vam je novac potreban odmah.

Zajam u ulozi džeparca, spasitelja kućnog budžeta…

Zajam je odlično rješenje za gotovo sve životne probleme. Spašava u periodu između plaća, jamči otplatu minusa na tekućem računu, podmiruje troškove putovanja, kućanskih i auto popravaka… Zajam je nenamjenski i kao takav klijent ga može iskoristiti za štogod želi bez da o tome posebno obavještava financijsku instituciju. Ta sloboda koju zajam pruža je ono što klijenti najviše cijene, uz naravno brzinu isplate. Upravo je ta brzina isplate promijenila način poslovanja svih financijskih ustanova. Čak i banke sada nastoje držati korak s Ferratumom.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (423 ocjena)