PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti

Spajanje kraja s krajem postalo je neizostavan dio naše svakodnevice. Svi smo se barem jednom pitali kako ćemo preživjeti mjesec ako se pojavi neki neplanirani trošak? Brzo i jednostavno rješenje u takvoj bi situaciji bilo idealno. No donedavno ga nije bilo jer je birokracija priječila put. Ferratum je promijenio način na koji doživljavamo pozajmljivanje novca. Za sva je kreditiranja izbacio suvišne korak i ubrzao isplatu. Stvari su doista postale brze i jednostavne.

Krediti – financijske injekcije koje stvaraju lijepa sjećanja

Krediti koje je Ferratum plasirao na tržište baziraju se na manjim iznosima i kratkom roku otplate što je bila prava novost na tržištu. Odjednom se moglo posuditi nekoliko tisuća eura i vratiti kredite već na sljedećoj plaći. Banke nisu poslovale na taj način ni približno. Ta je razina efikasnosti umnogostručila broj zadovoljnih klijenta.

Brzi krediti iz Ferratum palete najčešće su nenamjenski. Njihova je popularnost na vrhuncu djelomično i zbog toga jer klijenti svoj novac mogu potrošiti na štogod žele. Namjena im nije unaprijed uvjetovana što znači da novac mogu upotrijebiti za plaćanje režija, podmirenje dugova, uplatu popravaka, zdravstvenih pretraga, neplaniranih putovanja i iznenadnih slavlja.

Krediti bez jamaca i ovjera

Krediti su dostupni bez ikakvih popratnih naknada. Ono što tražite, to i dobivate. Obrada kredita se ne naplaćuje, a ugovor se ne ovjerava kod javnog bilježnika. Samo na tome se štedi i po nekoliko desetina eura. Već u startu ste u prednosti ispred svih drugih.

Do kreda bez dizanja s kauča

Podnošenje zahtjeva za kreditima je maksimalno pojednostavljeno. Nisu potrebni nikakvi instrumenti osiguranja, jamci ni sudužnici, već se sve može obaviti uz predočenje osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Najveće prednost jest u tome što su krediti dostupni isključivo online. Nema beskonačnih hodanja po raznoraznim institucijama niti čekanja u redovima. Sve se može obaviti iz udobnosti vlastitoga doma.

Novac na vaš račun stiže za 15 minuta

Novac se isplaćuje u istom dana, a brzina same isplate ovisi o tome je li predana dokumentacija kompletirana. Najkraći rok isplate je 15 minuta od podnošenja zahtjeva, a najdulji nikada nije dulji od 24 sata.

Sigurnost u online kreditima je najvišem nivou

Djelatnici Ferratuma dostupni su u bilo koje vrijeme i rješavaju sve nedoumice. Možete im se obratiti SMS porukom, preko e-maila ili live chata. Oni će se potruditi i voditi vas kroz registriranje računa, prilaganje dokumentacije i bilo kojeg drugog koraka u traženju kredita. Na njih se možete osloniti na isti način na koji biste to učinili u razgovoru s djelatnikom u poslovnicama. Sigurnost poslovanja preko interneta je na najvišem nivou. Razloga za strah nema. Jednako je sigurno posuđivati novac online kao i poslovnicama, samo treba paziti na ažuriranje antivirusnog programa.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (228 ocjena)