PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice isplata odmah

Jedan od ključnih faktora prilikom odabira financiranja, bilo da je riječ o kratkoročnim kreditima, zajmovima ili pozajmicama, je razmatranje najpovoljnijih ponuda kod dostupnih financijskih institucija. Uz različite mogućnosti izbora i veliki broj atraktivnih ponuda, kreditna unija nudi izvrsne uvjete financiranja i znatno olakšava dolazak do potrebnih sredstava.

Što je kreditna unija?

Financijska kriza posljednjih godina koja se značajano odrazila na životni standard građana, navela je mnoge da prilikom izbor usluge kreditnog financiranja, pored banke, sagledaju i druge dostupne financijske institucije, kao što je kreditna unija. Za razliku od banke, kreditna unija kao vrsta financijske institucije prvenstveno ima za cilj pružanje povoljnijih usluga kreditiranja svojim korisnicima.

Kreditna unija nudi jasne i jednostavne načine kreditiranja, čime je znatno olakšan dolazak do tražene usluge koja ima mnogo bolje uvjete u odnosu na one koje su dostupne na tržištu. Funkcionalnost koju ima kreditna unija sastoji se u njenoj neposrednoj prilagođenosti korisnicima, jer omogućava dolazak do optimalnijih financijskih usluga i po adekvatnijim uvjetima. U odnosu na banke, kreditna unija bazirana je na jedinstvenom mehanizmu pružanja usluga korisnicima, odnosno povoljnijim financijskim ponudama.

Kreditna unija nudi najbolje uvjete financiranja

Kako su pored atraktivnih ponuda kreditiranja neizostavni povoljni uvjeti s najmanje mogućih troškova, u tom kontekstu kreditna unija osigurala je najučinkovitije procese financiranja. Sve ovo omogućilo je ekonomična rješenja za građane, u smislu općih karakteristika usluga i prilagođenih opcija. Budući da kreditna unija nudi povoljnije modele financiranja, na taj način puno je lakše realizirati određene ciljeve koji su u skladu s financijskim potrebama.

Kreditna unija – pouzdano rješenje za sve vaše financijske ciljeve

Iako je prisutna raznovrsnost ponude na tržištu, povoljni uvjeti su ključna komponenta prilikom odabira odgovarajućeg načina financiranja. Tijekom godina brojna inovativna rješenja utjecale su veću ponudu u financijskom sektoru usluga. No, ključni koncept koji je ostao najvažniji je brz i jednostavan pristup novcu. Kreditna unija u Hrvatskoj u svojoj ponudi trenutno ima niz prilagođenih rješenja kreditiranja i vrlo fleksibilne uvjete. Kreditna unija nudi jednostavniji pristup kreditiranju, i prilagođene mogućnosti i lako odobrenje.

Cijeli proces apliciranja moguć je i putem online opcije što olakšava cijeli proces, a isplata financijskih sredstava je u roku od 24 sata. Bez obzira da li su vam potrebna sredstva za pokrivanje većih troškova ili želite dodatnu financijsku potporu, kreditna unija ima opcije koja može ispuniti sve vaše ciljeve. Kreditna unija u svojoj praksi financijskih usluga fokusirana je na pružanje adekvatnih rješenja svim klijentima koji žele ostvariti svoje financijske potrebe. Kroz brojne mogućnosti koje nudi kreditna unija dobiva se pristup širokom spektru financijskih usluga, uključujući kratkoročne i srednjoročne vrste kredita s najpovoljnijim uvjetima koji ispunjavaju sve najvažnije kriterije građana.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (235 ocjena)