PRIJAVA ZA KREDIT



Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za umirovljenike

Činjenica je da financijska kriza utječe na sve građane naše zemlje, a posebno na umirovljenike koji uglavnom jedva spajaju kraj s krajem. Uzimajući u obzir da iznos mirovine ne može ispuniti ni najosnovnije potrebe, umirovljenici traže najbolja rješenja kako bi bili u mogućnosti podmiriti sve rashode i neplanirane troškove. Kao jedna od najprilagođenijih alternativa su krediti za umirovljenike

Krediti za umirovljenike – pristupačna kreditna rješenja

Sama činjenica da ste umirovljenici ne mora donositi ograničenja u smislu financiranja za određene potrebe ili ispravljanje neočekivanih situacija. Krediti za umirovljenike imaju svoje jedinstvene karakteristike i uvjete, a dostupni su svim starijim građanima koji ispunjavaju određene kriterije banke. Na tržištu trenutno postoji nekoliko mogućnosti kada je riječ o kreditnoj liniji krediti za umirovljenike. Iako u većini slučajeva ne postoje veća ograničenja koja se za njih vezuju, odobrenja se temelje na različitim faktorima, uključujući visinu mirovine i druge važne informacije.

Banke nude niz rješenja za kreditiranje, kao i kreditne kuće koje su osmislile vrlo fleksibilne uvjete. Naime, krediti za umirovljenike zasnovani su na manjim novčanim iznosima i sa vremenski kraćim rokom otplate, što predstavlja pristupačan model i najjednostavniji način da se dođe do potrebnog novca. Najčešće, krediti za umirovljenike su nenamjenski i koriste se u svrhu dodatnog zdravstvenog liječenja, zdravstvene njege, troškova života, putovanja, itd.

Krediti za umirovljenike – Što ih čini drugačijim i kakve su pogodnosti?

Najveća pogodnost koju sadrže brzi krediti za umirovljenike je vremenski kratak rok otplate. Sa druge strane ono što dosta olakšava dolazak do kredita je mogućnost da se za kredit aplicira online putem. Ovo je posebna prednost za starije građane koji se teško kreću ili žive daleko od poslovnice. Cijeli proces je pojednostavljen, od potrebne dokumentacije pa do vremena odobrenja. Krediti za umirovljenike se odobravaju u kratkom roku, a novčana sredstva se isplaćuju u maksimalnom roku, najduže do 24 sata od trenutka apliciranja i podnošenja zahtjeva.

Krediti za umirovljenike i inozemne mirovine

U našoj zemlji posljednjih godina sve je više umirovljenika koji se vraćaju iz inozemstva. S obzirom na različite potrebe i slučaj hitnosti, umirovljenici s inozemnom mirovinom traže kredite za umirovljenike kod banke i kreditnih kuća. Jedan od najčešćih problema ovdje je boravište u Hrvatskoj, koje zahtijeva banka kako bi bili ispunjeni uvjeti za odobrenje kredita. Budući da ih mnogi umirovljenici nemaju, oni nalaze rješenje kod kreditnih kuća.

Naime, krediti za umirovljenike kod kreditnih kuća se mogu dobiti na vrlo jednostavan način. Olakšica je to što kreditne kuće ne zahtijevaju prijavu boravišta u Hrvatskoj, već se fokusiraju na redovita primanja i urednost u podmirivanju financijskih zaduženja.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (302 ocjena)