PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez jamaca

Tijekom nesigurnog i manje prosperitetnog ekonomskog vremena, stanovništvo se suočava s različitim situacijama u kojima je potrebno naći najbolje financijsko rješenje. Krediti su odavno postali tradicionalna alternativa kod rješavanja financijskih potreba i plaćanja dodatnih troškova. Krediti bez jamaca su postali popularan vid financiranja u posljednjih nekoliko godina zahvaljujući uvelike prilagođenom modelu, nema jamca, a samim tim i jednostavnosti u proceduri.

Krediti bez jamaca – praktičan model kreditiranja

Za mnoge ljude, uzimanje kredita je nužan proces koji osigurava dolazak do financijskih sredstava. Jednako važno kod uzimanje kredita je i vrsta istog, jer se na taj način doslovno izabira financijski model dizajniran prema pravim mogućnostima za otplatu. U odnosu na druge mogućnosti koje se nude na tržištu, krediti bez jamaca nude veću fleksibilnost i priliku sa se na brz način dođe do financijskih sredstava.

Što su krediti bez jamaca?

Analizirajući tržište i usklađujući trenutne potrebe građana s najboljom ponudom, banke su omogućile širok raspon usluga, među kojima su brzi krediti bez jamaca. Polazeći od toga da koncept svakog kredita ovisi od njegove prvenstvene namjene, odnosno svrhe za koju služe sredstva, krediti bez jamaca spadaju u kreditnu liniju usluga koja ne zahtjeva jamca. Najčešće se krediti bez jamaca izdaju na manje novčane svote, s kojima se mogu pokriti određeni životnih troškovi i potrebe, kao i hitna plaćanja. Budući da ova vrsta kredita ne podrazumijeva jamca, kao vrsta financiranja dala je izvrsne rezultate. Također, krediti bez jamaca osiguravaju da se do novca dođe na lakši način i mnogo jednostavnije. Ova vrsta gotovinskog kredita spada u dosta traženu vrstu kredita, jer povoljni uvjeti omogućuju da se krediti bez jamaca vrate u relativno brzom roku, odnosno u nekoliko rata.

Krediti bez jamaca – financije za odgovornu i sigurnu budućnost

S ‘obzirom da su krediti bez jamaca osmišljeni kao jednostavno financijsko rješenje, nalaze se gotovo u samom vrhu među kreditnim uslugama. To je zbog činjenice da sada nije potreban jamac, što za klijenta više odgovarajuća opcija i bolja alternativa. Inače, krediti bez jamaca se brzo odobravaju, a novčana sredstva se isplaćuju u roku od 24 sata od trenutka odobrenja zahtjeva. U kreditnim kućama odobravaju se krediti bez jamaca po vrlo povoljnim uvjetima, što dodatno olakšava građanima da riješe svoje financijske potrebe i troškove.

Krediti bez jamaca online u banci – brza opcija i jednostavno rješenje

Ukoliko su krediti bez jamaca vaš izbor, banke su omogućile i online proceduru, na jednostavan i brz način. S obzirom da su krediti bez jamaca nenamjenski brzi krediti, koje ne podrazumijevaju jamca, cijeli proces je pojednostavljen i smatra se izvrsnim rješenjem kod nastalih novčanih teškoća ili dodatnih troškova.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (150 ocjena)