PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za prezadužene

Što učiniti kada postoji prevelika financijska opterećenost? Prezaduženost i dugovanja postali su veliki problem za građane Hrvatske koji su već kreditno dosta opterećeni. Rješenje problema uzimanjem novih kredita kod banke često je prepreka zbog nedostatka kreditne sposobnosti. Kada je riječ o nalaženju pravog rješenja, mogućnost dolaska do kredita čak i bez dobre kreditne sposobnosti moguće je kod kreditnih kuća. Naime, dolazak do dodatnih novčanih sredstava poslužit za rješavanje dospjelih mjesečnih obveza, izlazak iz minusa i rješavanje manjih dugova.

Korisnici čiji glavni izvor zaduženosti su bankarski brzi krediti mogu imati slabiju kreditnu sposobnost. Kako bi došli do rješenja u tu svrhu mogu koristiti pomoć kreditnih kuća koje odobravanju kredite za prezadužene. Pod ovom opcijom postoji mogućnost da se dođe do financijskog rješenja pod prilično povoljnim uvjetima. Zahvaljujući ovoj sjajnoj ponudi, krediti za prezadužene, koja se smatra učinkovitom alternativom, dolazak do financijskih sredstava znatno je olakšan.

Što su krediti za prezadužene?

Kao što sam naziv kaže, krediti za prezadužene namijenjeni su svim građanima koji se nalaze u financijskim dugovanjima. Kod kreditnih kuća među najvažnijim uvjetima su redovita primanja, dok se banke oslanjaju na kreditnu sposobnost. Krediti za prezadužene karakteristični su po manjim novčanim iznosima i kraćem roku otplate, što je izvrsno rješenje onda kada treba platiti dospjela dugovanja, minus na kartici, kao i sve neodložne financijske obveze.

Zašto su krediti za prezadužene adekvatno rješenje?

Kada je riječ o financijskim dugovima i prezaduženošću, zna se da suočavanje s ovim problemom znači dobru pripremljenost i nalaženje najboljeg rješenja. Dolazak do novčanih sredstava kod banke nije najjednostavnije, posebno ukoliko nema dovoljno kreditne sposobnosti za pribavljanje novih sredstava. Kreditne kuće su prepoznale najvažnije zahtjeve tržišta i omogućile dostupnost kredita za prezadužene koji su najbolje rješenje kod financijskih problema.

Krediti za prezadužene – Brzo i jednostavno do realizacije

Cijeli proces prijave je brz i vrlo jednostavan. Jedna od velikih pogodnosti je da se krediti za prezadužene realiziraju za samo nekoliko minuta, a postupak apliciranje vrši se online putem. Dokumentacija je svedena na minimum, a nisu potrebne dodatne potvrde, što značajno ubrzava dolazak do odobrenja. Novčana sredstava se isplaćuju najdalje 24 sata od trenutka podnošenja zahtjeva.

Krediti za prezadužene – Kako odabrati najbolju ponudu na tržištu?

Kao što je već spomenuto, krediti za prezadužene, su sjajna financijska potpora za prezadužene građane s različitim vrstama dugova. Budući da na kreditnom tržištu postoji širok spektar različitih ponuda, samim tim su veće mogućnosti dolaska do potrebnih sredstava. Međutim, prije podnošenja zahtjeva, važno je provjeriti vjerodostojnost i legitimnost kreditne kuće kako bi bili sigurni da se izabrali pravu ponudu s najboljim uvjetima.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (446 ocjena)