PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Studenski kredit

Studenski krediti predstavljaju nezaobilaznu financijsku potporu u studentskom životu. Visina školarine prilično je skupa, dok ostali troškovi stvaraju dodatno novčano opterećenje. Polazeći od toga da je obrazovanje jedan od bitnih preduvjeta za razvoj pojedinca i bolju budućnost, svaka investicija u ovom segmentu ima ključnu ulogu. Razumijevanje funkcionalnosti studentskih kredita je od presudne važnosti kod financiranja cjelokupnih troškova daljnjeg obrazovanja.

Što je studenski kredit

U nekim zemljama, poput SAD-a, studenski krediti i pozajmice podrazumijevaju čitav niz pogodnosti kao financijske pomoći kod visokog obrazovanja. Također, tu su i mnoge prednosti s kojima studenti dolaze do potrebne pomoći i brojnih benefita za postizanje visokog obrazovanja. U Hrvatskoj ovi kreditni modeli nisu zastupljeni, ali jedna od pogodnosti je to što lokalne zajednice nude pomoć najboljim studentima u smislu određenog sufinanciranja, kao i kratkoročne financijske potpore. Međutim, kako većinom sve troškove i rashode mora financirati pojedinac, to predstavlja veliku barijeru i prije nego se donese odluka o daljnjem obrazovanju.

Kako postojeći rashodi visokog obrazovanja padaju na teret studenta, mnogi su našli rješenje kroz fleksibilan model studentskih kredita. Studenski kredit spada u posebnu vrstu kredita koji je namijenjen isključivo za svrhu financiranja studija i postdiplomskih studija u zemlji i inozemstvu. Novčana sredstva dobivena kroz studenski kredit mogu se koristiti za plaćanje studija, kao i ostalih troškova koji se odnose na obrazovanje studenta. Najvažnija karakteristika koje ima studenski kredit je da se glavnica kod ove vrsta kredita otplaćuje na kraju studiranja. Bez obzira da li će studenski kredit biti uzet kod banke ili kreditne kuće, obje financijske institucije imaju svoje uvjete koji se međusobno razlikuju.

Studenski kredit kod banke

Banke u svojoj ponudi imaju studenski kredit. Standardni rok otplate za studenski kredit je u prosjeku oko 7 godina. S obzirom da je ovo namjenska vrsta kredita, to podrazumijeva jamca ili sudužnika na temelju čega banka dobiva garancije da će isti biti otplaćen. Kod studentskih kredita banke se oslanjaju na kreditnu sposobnost, koja spada u najvažniji uvjet prilikom apliciranja.

Studenski krediti kod kreditnih kuća

U odnosu na banke, kreditne kuće nude znatno fleksibilnije uvjete i lakše odobrenje za studenski kredit. Naime, u ponudi je gotovinski studenski kredit koji omogućuje studentu da dobivena sredstva koristi u skladu sa svojim jedinstvenim potrebama i planovima za financiranje studija.

Studenski kredit online

Kreditne kuće omoguće su da se za studenski kredit aplicira putem interneta. Budući da je podnošenje zahtjeva online, bez odlaska u poslovnicu i složenih birokratskih procesa vezanih za dokumentaciju. Najvažnija je urednost prilikom izmirenja obveza na temelju korištenja financijske usluge, odnosno, otplate kredita.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (450 ocjena)