PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mikro krediti

Jedna od najvažnijih potreba svakog ljudskog bića u suvremenom dobu je financijska sigurnost. Činjenica je da smo svakodnevno izloženi bezbrojnim rizicima, situacijama koje nas vode ka neplaniranim financijskim rashodima ili suočavanju s nedovoljno sredstava za život. Sa druge strane, problemi s minusom na kartici, dodatni troškovi liječenja, iznenadni kvarovi na automobilu i slično samo dodatno otežavaju već dosta tešku financijsku situaciju, zbog čega je neophodno tražiti dodatnu novčanu potporu.

Banke su posljednjih godina uložile značajne napore kako bi pružile lako dostupne i povoljne usluge za stanovništvo. Kreirajući nove usluge i istražujući najpovoljnija rješenja koja su lako dostupna na tržištu među najoptimalnijim rješenjima su mikro krediti. Iako je prvenstveno njihova svrha bila za veći poticaj u segmentu poslovnog razvijanja pojedinca, u smislu samozapošljavanja i razvoja poduzeća, vremenom su postali nenamjenski krediti koji služe kao izvrsna potpora za neplanirane mjesečne rashode, plaćanje obveza, itd.

Mikro krediti – rješenje na najjednostavniji i najbrži način

Mikro krediti se sastoje od manjih novčanih sredstava, koja se vrlo brzo vraćaju, a samim tim ne stvaraju dugoročnu obavezu priručnik. Prednost koju donosi mikro kredit je ta što omogućuje da se osigura financijska potpora i ujedno riješi postojeći problem, koji je najčešće posljedica nekog neočekivanog događaja ili nastalog dugovanja. Zna se da financijski problem nije faktor koji utječe samo na pojedinca, već uključuje čitavu obitelj i sve aspekte stabilnosti. Budući da je veći dio prihoda uglavnom u skladu s obvezama, od vitalnog značaja je riješiti nastale obveze, dospjela dugovanja i neplanirane rashode. U svrhu popravljanja situacije, mikro krediti imaju ulogu pridonijeti rješavanju financijske krize i svih događaja koje ona donosi. Mikro krediti kao vrsta bankarskog zajma usmjereni su ka poticaju u rješavanju financijskih problema, omogućavajući korisniku mnogo lakše i brže ispunjenje postavljenih ciljeva.

Mikro krediti – Na koji način aplicirati?

Mikro krediti omogućuju da se odabere najfleksibilnija alternativa kako bi se pokrili svi financijski rashodi, kao i neplanirani troškovi. Prilikom pružanja ove usluge, banke su omogućile da se putem interneta podnese zahtjev. Mikro krediti se mogu realizirati online, a isplata sredstava nakon odobrenja zahtjeva vrši se u roku od 24 sata. Svatko od nas znaju da se u bilo kojem trenutku mogu dogoditi neplanirani financijski rashodi. Mikro krediti posebno su kreirani za potrebu kratkoročnog financiranja, osiguravajući sredstva za rješavanje dugova u određenom vremenskom razdoblju. Mikro krediti su prilagođeni vid financiranja za sve vaše potrebe u razdoblju kada je novac hitno potreban.

Mikro krediti su osmišljeni kako bi pružili pouzdano i brzo rješenje. Mikro krediti su usluga koja odgovara svim vašim potrebama. Podnošenje zahtjeva je na jednostavan način, a sredstva su na vašem tekućem računu za manje od 24 sata.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (320 ocjena)