PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:56
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice

Nepodmireni računi, minusi na tekućem računu, iznenadni kućanski troškovi… – sve su to situacije s kojima smo se svi barem jednom u životu susreli. Ferratum, prvi online i mobilni financijski div, osluškujući stanje na tržištu za takve je situacije osmislio posebnu liniju brzih pozajmica. Brze pozajmice imaju ulogu financijskog flastera koji instantno rješava vaš problem i sanira kućni budžet.

Brze pozajmice i još brže rješenje za vaše probleme

Brze pozajmice temelje se na manjim iznosima i iznimno kratkom roku otplate. Može ih se vratiti već sa sljedećom plaćom u čemu mnogi vidi njihovu najveću prednost. Najdulji rok otplate jest 18 mjeseci. Za njih su karakteristični manji iznosi i kao takve ne predstavljaju preveliki rizik za zajmodavca. Kako bi olakšao protok novca Ferratum je iz jednadžbe posuđivanja novca, maknuo sve dodatne korake kao što su ovjere od poslodavca, administrativne zabrane, ovjere kod javnog bilježnika i slično.

Brze pozajmice dostupne su svima

Brze pozajmice namijenjene su svima onima koji imaju redovna primanja i uredno podmiruju svoja dugovanja. Nije važno jesu li u radnom odnosu niti jesu li u mirovini, dokle god paze na urednost financijskog stanja. Ferratum se ne oslanja na kreditnu sposobnost što znači da priliku za dizanjem brze pozajmice imaju i zaposleni na određeno vrijeme. Takvi bankama predstavljaju prevelik rizik, ali ne i Ferratumu koji je promijenio način pozajmljivanja novca iz korijena.

Jednim SMS-om do brze pozajmice

Još brže rješenje Ferratum je osmislio za postojeće korisnike – oni do brze pozajmice mogu doći preko SMS-a. Svoju brzu pozajmicu tako možete zatražiti na kavi s prijateljima, u vožnji s posla, na putu na odmor… Ponekad vam dulje treba da naručite kavu, nego zatražite brzu pozajmicu.

Novac na vaš račun stiže za 15 minuta

Novac se isplaćuje u istom dana, a brzina same isplate ovisi o tome je li predana dokumentacija kompletirana. Najkraći rok isplate je 15 minuta od podnošenja zahtjeva, a najdulji nikada nije dulji od 24 sata.

Novac se isplaćuje u roku od 15 minuta

Brze pozajmice, kako im i samo ime kaže, isplaćuju se u najkraćem mogućem roku. Novac se isplaćuje u roku od 15 minuta, odnosno najkasnije 24 sata od podnošenja zahtjeva. Brzo i učinkovito, bez dodatnih skupljanja potvrda, biljega i zahtjeva. Svi nepotrebni međukoraci su izbačeni, a novac na tekući račun stiže isti dan.

Česta pitanja za brze pozajmice

Kako se prijaviti za brze pozajmice?

Za brze pozajmice možete se prijaviti isključivo online putem kumpjutera, mobitela ili tableta. Na stranici se nalazi kreditni kalkulator koji će vam prikazati sve troškove. Slijedite upute i za 5 minuta pošaljite svoj zahtjev za brzom pozajmicom. Saznaj više.

Što su brze pozajmice?

Brze pozajmice su naziv na nenamjensko financiranje gdje klijentima isplaćujemo novac već isti dan. Novac možete trošiti na što god želite, a ono što je najveća prednost brzih pozajmica jesu minimalna dokumentacija i uvjeti odobrenja. Ponuda brzih pozajmica.

Zašto brze pozajmice preko interneta?

Brze pozajmice je najbolje zatražiti preko interneta jer štede vaše vrijeme i novac. Mobilno bankarstvo u pokretu omogućava vam da se prijavite za pozajmice od bilo kuda, bez odlaska iz kuće ili stana. U prijavi vas ne tražimo potvrdu bilježnika niti vašeg poslodavca. Vidi više.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (395 ocjena)