PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice

Podizanje kredita donedavno je podrazumijevalo višemjesečni proces skupljanja raznoraznih potvrda i zahtjeva. Sama obrada zahtjeva znala se otegnuti i po nekoliko mjeseci naročito ako je u pitanju bio stambeni kredit. Sve se promijenilo prije 15-ak godina kad se na tržištu pojavio Ferratum i omogućio brzi protok novca. Posuđivanje manjih svota novca zauzelo je primat u društvu. Brza gotovina promijenila je način na koji doživljavamo kreditiranje.

Pozajmice – kratkoročna rješenja prilagođena svakom džepu

Prve koje su se među takvim načinom kreditiranja istaknule su pozajmice. Pozajmice se temelje na malim iznosima i kratkom roku povrata. Idealna su opcija za sve one koji žele na brzinu riješiti svoje troškove. Riječ je o kratkoročnim zaduženjima koja su se svršeno prilagodila potrebama društva. Može ih se iskoristiti za plaćanje dugova, podmirenje minusa, plaćanje putovanja, iznenadnih slavlja i neplaniranih troškova.

Do pozajmice u dva klika mišem

Da biste zatražili pozajmicu ne trebate dizati noge s kauča – ovu na prvu zvuči nemoguće, ali je istinito. Pozajmice su dostupne preko interneta u svega nekoliko poteza mišem. Prvi korak do pozajmice jest otvaranje računa na Ferratum stranici. Nakon registracije podnosi se zahtjev koji uključuje tek osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Po obradi zahtjeva potpisuje se ugovora. Ugovor se prilaže bez ikakve ovjere javnog bilježnika što kod banaka nije moguće.

Izračunajte ratu brzog zajma u kreditnom kalkulatoru

Rata brzog zajma može se izračunati na kreditnom kalkulatoru. U svega nekoliko poteza možete vidjeti koliko bi vas isti koštao na mjesečnoj bazi. Dovoljno je unijeti iznos brzog zajma i rok otplate da biste dobili iznos mjesečnog anuiteta. Odlična je to predodžba kako planirati kućni budžet i koliko treba izdvojiti za podmirenje brzog zajma.

Novac na račun stiže u svega 15 minuta

Novac se isplaćuje ako je sve u redu u samo 15 minuta. Cijeli proces obrade zahtjeva može trajati maksimalno 24 sata. Pozajmice stižu na račun istog dana što ih čini idealnim odabirom u hitnim situacijama kada je svaka minuta bitna.

I radnici i umirovljenici mogu do pozajmice bez imalo muke

Zahtjev za pozajmicama mogu podnijeti svi oni koji paze na financijsku urednost, nije važno jesu li u radnom odnosu ili u mirovini. Najvažnije je da imaju redovna primanja i da redovno podmiruju svoje dugove. Zaduženja u ostalim bankama, status jamca kao ni stanje poslodavca ne utječu na odobrenje pozajmice. Sve je to uvelike olakšalo dobivanje pozajmice ljudima koji su dosad bili na margini zbog ugovora na određeno vrijeme, lošeg stanja poslodavca i slično.

Pozajmice mogu zatražiti i umirovljenici sa stranim mirovinama. Banke su njima  pozajmljivanje novca uvjetovale boravište u Republici Hrvatskoj, što mnogi od njih nemaju pa su samim ostali sa strane. Od sada i oni mogu zatražiti pozajmice.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (473 ocjena)