PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za zaposlene na određeno

Iako se zaposle za stalno nudi pristup širokom rasponu kredita, postavlja se pitanje kako doći do kredita ukoliko ste zaposleni na određeno? Za ljude koji nemaju stalno zaposlenje, već rade na određeno, banke su dizajnirale model koji je iznad svega prilagođen i dostupan, a to su krediti za zaposlene na određeno. Glavna razlika između ovog modela kredita i ostalih kreditnih usluga je ta da ne morate imati stalan posao, odnosno, možete biti zaposleni na određeno i ispunjavati kriterije za odobrenje kredita.

Što podrazumijevaju krediti za zaposlene na određeno?

Najvažnija prednost koju imaju krediti za zaposlene na određeno je činjenica da se možete prijaviti za ovu vrstu kredita čak i ako nemate stalno zaposlenje. Kao što je istaknuto u samom nazivu kredita, ovaj model financiranja izdvaja se kao posebna pogodnost, uzimajući u obzir postojeće kriterije prisutne na tržištu. Naime, krediti za zaposlene na određeno je vrlo pristupačan i može biti odličan izbor za rješavanje financijskih potreba ili dodatnih troškova.

Najbolji krediti za zaposlene na određeno

Kako bismo vam pomogli u realizaciji vaših ciljeva, omogućili smo da cijeli proces dobivanja kredita bude brz, praktičan i jednostavan od početka do kraja i funkcionalno rješenje koje drugi ne nude.

Glavne pogodnosti koje imaju krediti za zaposlene na određeno su:

– Jednostavnost – kredit se može zatražiti online.

-Brzina i praktičnost, bez suvišne dokumentacije.

– Lako odobrenje kredita, novac je dostupan u roku od 24 sata.

-Veoma povoljni uvjeti sukladno potrebama klijenta.

Krediti za zaposlene na određeno – najekonomičnija opcija

Ukoliko ste istraživali kakve mogućnosti se nude u vidu kredita na tržištu bez stalnog zaposlenja, mogli ste se uvjeriti da krediti za zaposlene na određeno spadaju u izvrsnu opciju koja je kreirana u svrhu vaših financijskih potreba. Pružamo praktičnu, sigurnu brzu uslugu koja je kreirana prema vašim potrebama. Kako bi smo vam pomogli u postizanju najvažnijih ciljeva kod nas imate mogućnost jednostavno doći do kredita, među kojima su i krediti za zaposlene na određeno.

Realizirajte svoje financijske prioritete

Krediti za zaposlene na određeno su sjajna šansa da dođete do kreditne usluge koja odgovara vašem životnom stilu i daje niz prednosti koje treba uzeti u obzir prilikom izbora. Također, nudimo širok raspon sličnih financijskih usluga s izvrsnim uvjetima i rokom otplate do 12 mjeseci.

Praktičnost i brza isplata

Krediti za zaposlene na određeno mogu vam pomoći u postizanju individualnih potreba, na potpuno brz način. Jednostavnost u podnošenju zahtjeva i brzo odobrenje omogućavaju da novčana sredstva budu na vašem računu za 15 minuta od trenutka odobrenja.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (145 ocjena)