PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:56
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti

Poželite li povremeno razveseliti i počastiti svoje najmilije, ali niste sigurni da to vaš novčanik može podnijeti? – Ferratum banka je mislila na takve situacije kad su njezini financijski stručnjaci osmišljavali kreditne linije. Među njima su i brzi krediti namijenjeni malim životnim užitcima, iznenadnim troškovima i neplaniranim slavljima.

Kako do brzih kredita?

Brzi krediti dostupni su isključivo online putem. U Ferratum banci se sve može realizirati preko interneta pa su samim time odlasci u poslovnice suvišan korak. Prvi korak u potraživanju brzih kredita jest registriranje na internetskim stranicama Ferratum banke. Postupak traje svega nekoliko minuta nakon čega kreće podnošenje prijave.

Dokumentacija je svedena na minimum, a uključuje presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Svi iznosi do 4000 EUR mogu se realizirati na temelju ta dva dokumenta, dok je za više iznose potrebno priložiti još i posljednje tri platne odnosno mirovinske liste. Nakon toga se preuzima ugovor, koji korisnik može na miru proučiti prije potpisivanja. Ugovor se ne mora ovjeravati kod javnog bilježnika već se potpisan prilaže.

Do brzih kredita preko SMS-a

Postojeći klijenti imaju još jednostavniju mogućnost realizacije kredita. Oni mogu izbjeći cijeli ovaj proces jednostavnim slanjem SMS poruke.

Koliko su brzi krediti uistinu brzi?

Pitanje koje će si postaviti svaki korisnik, zaslužuje jednako brz odgovor. Brzi krediti isplaćuju se ako je dokumentacija potpuna u svega 15 minuta. Najdulji rok isplate je 24 sata od podnošenja zahtjeva. Veliko je to olakšanje za sve one koji se nađu u hitnim situacijama kada im je novac potreban odmah.

Brzi krediti bez sitnih slova i ekstra troškova

Obrada zahtjeva za brzi kredit ne košta ništa. Naknada za istu se ne naplaćuje kao što je to standardna praksa u bankama. Nema sitnih slova niti dodatnih troškova, već ono što zatražite, to i dobivate. Najveća prednost ovakvog načina kreditiranja leži u tome da se brzi krediti mogu vratiti već sa sljedećom plaćom. To ostavlja prostora za ponovno dizanje kredita ako se javi potreba.

Bojazan od nepoznatog? Nema mjesta strahu

Ako postoji bilo kakav tračak sumnje u posuđivanje novca online putem, razloga za strah jednostavno nema. Ferratum banka ima gotovo 15-godišnje iskustvo rada u financijama u cijelom svijetu. Iznimno puno polaže u osiguravanje najbolje usluge 24 sata na dan. Njezini stručnjaci dostupni su preko live chata, e-maila i SMS-a. Oni će odagnati sve vaše sumnje, na vama je samo da pitate ono što vas muči.

Sigurnost posuđivanja online putem je najvišoj razini. Posuđivanje preko interneta je jednako onome u poslovnici, samo što je brže. Odgovornost dakako leži i s druge strane pa treba redovito ažurirati svoj antivirusni program i paziti s kime dijelite osobne podatke kako ne bi došlo do zloupotrebe.

Česta pitanja za brze kredite

Što su brzi krediti?

Kao što i sam naziv govori brzi krediti su naziv za financijsku uslugu koja je ekstra brza. Brzi krediti obično se isplaćuju već isti dan te ne zahtijevaju silnu papirologiju. Pročitaj više.

U kojem iznosu se isplaćuju brzi krediti?

Brzi krediti isplaćuju se u iznosu od 75 EUR do 4000 EUR preko računa. Ako vam je potreban manji iznos novca tada su brzi krediti idealna opcija za vas. Vidi ponudu brzih kredita

Kako se isplaćuju brzi krediti?

Brzi krediti isplaćuju se isključivo preko tekućeg računa. Ne isplaćujemo brze kredite na ruke. Da bi ste mogli dobiti brzi kredit potrebno je imati valjani tekući račun u banci. Saznaj više.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (334 ocjena)