PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator

Upravljanje novčanim sredstvima spada u jedan od većih izazova, posebno prilikom donošenja važnih životnih odluka. Razmišljanje o budućnosti i novim odgovornostima koje podrazumijevaju i otplatu kredita, znači da je potrebno preuzeti bolju strategiju u proračunu prilagođenu postojećim ciljevima. Dobra organizacija potpomaže stabilnijim upravljanjem resursima, što s druge strane dopušta da se uskladimo s aktualnim obvezama i slijedimo financijsko planiranje.

U tom smislu, neophodno je sagledati financijski trošak, ispuniti već postavljene obveze, prioritete i sigurnije se kretati ka budućnosti. Svaki pojedinac je svjestan važnosti kalkulacije u određenim trenucima života, posebno kod novčanih zaduženja i otplate kredita. Dakle, u suočavanju s postojećim rashodima i troškovima, neophodno je sagledati sve aspekte, kako bi imali dublji uvid i saznali više o pojedinim detaljima.

Kreditni kalkulator je alat koji stoji na raspolaganju u svrhu pomoći kod proračuna vezanog za kredite, bilo da je riječ o gotovinskom kreditu ili stambenom kreditu. Na internetu, svaka kreditna kuća i banka imaju kreditni kalkulator, uz pomoć kojega se mogu dobiti odgovori za izračun naknade na potpuno jednostavan način.

Pouzdani proračuni uz kreditni kalkulator

Znati u realnom vremenu dragocjene podatke koje treba imati na umu prilikom donošenja odluka o kreditu omogućuje prvenstveno bolji pristup prilikom donošenja financijske odluke. Kreditni kalkulator na pojednostavljen način u nekoliko koraka prikazuje najvažnije podatke o kreditu ili financijskoj usluzi kredita koja vam odgovara. U suštini, kreditni kalkulator utvrđuje iznos novčanih sredstava koji je potrebno izdvojiti na temelju karakteristika kredita, u vidu mjesečnih uplata, rate otplate, kamatne stope. Uz kreditni kalkulator možete jednostavno i brzo dobiti proračun za iznos kredita koji odgovara vašim potrebama. To doprinosi da lakše donesete odluke i imate važne podatke u smislu daljnjeg postavljanja ciljeva. Kreditni kalkulator daće pouzdane izračune, skoro identičnim onima koji se dobivaju odlaskom u poslovnicu banke.

Kreditni kalkulator za stambeni kredit

Najviše tražen kreditni kalkulator je stambene kredite. Budući da trenutno stambeni krediti spadaju u veoma zastupljen vid kredita, mnogi ljudi se za ovakav korak pripremaju mjesecima unaprijed, kako bi izbjegli brzoplete odluke. Pritom, kreditni kalkulator predočit o važnim detaljima koji podrazumijevaju financijsko planiranje i uvid o tome postoji li prilagođenost u smislu troškova.

Uz kreditni kalkulator saznajte najbližu vrijednost mjesečne naknade

Izrada proračuna uz kreditni kalkulator je potpuno jednostavna, a dobiveni proračun će pomoći da objektivnije sagledate mogućnost ispunjenja traženog kredita. Koji podaci se unose u kreditni kalkulator? To su novčani iznos kredita, valuta, kamatna stopa, kao i broj godina za otplatu kredita. Kreditni kalkulator će pomoći da na temelju primjera budete bolje prilagođeni troškovima kod određenih modela kredita i bolje se financijski organizirate u postavljanju prioriteta.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (333 ocjena)