PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 8:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kreditni kalkulator

Upravljanje novčanim sredstvima spada u jedan od većih izazova, posebno prilikom donošenja važnih životnih odluka. Razmišljanje o budućnosti i novim odgovornostima koje podrazumijevaju i otplatu kredita, znači da je potrebno preuzeti bolju strategiju u proračunu prilagođenu postojećim ciljevima. Dobra organizacija potpomaže stabilnijim upravljanjem resursima, što s druge strane dopušta da se uskladimo s aktualnim obvezama i slijedimo financijsko planiranje.

U tom smislu, neophodno je sagledati financijski trošak, ispuniti već postavljene obveze, prioritete i sigurnije se kretati ka budućnosti. Svaki pojedinac je svjestan važnosti kalkulacije u određenim trenucima života, posebno kod novčanih zaduženja i otplate kredita. Dakle, u suočavanju s postojećim rashodima i troškovima, neophodno je sagledati sve aspekte, kako bi imali dublji uvid i saznali više o pojedinim detaljima.

Kreditni kalkulator je alat koji stoji na raspolaganju u svrhu pomoći kod proračuna vezanog za kredite, bilo da je riječ o gotovinskom kreditu ili stambenom kreditu. Na internetu, svaka kreditna kuća i banka imaju kreditni kalkulator, uz pomoć kojega se mogu dobiti odgovori za izračun naknade na potpuno jednostavan način.

Pouzdani proračuni uz kreditni kalkulator

Znati u realnom vremenu dragocjene podatke koje treba imati na umu prilikom donošenja odluka o kreditu omogućuje prvenstveno bolji pristup prilikom donošenja financijske odluke. Kreditni kalkulator na pojednostavljen način u nekoliko koraka prikazuje najvažnije podatke o kreditu ili financijskoj usluzi kredita koja vam odgovara. U suštini, kreditni kalkulator utvrđuje iznos novčanih sredstava koji je potrebno izdvojiti na temelju karakteristika kredita, u vidu mjesečnih uplata, rate otplate, kamatne stope. Uz kreditni kalkulator možete jednostavno i brzo dobiti proračun za iznos kredita koji odgovara vašim potrebama. To doprinosi da lakše donesete odluke i imate važne podatke u smislu daljnjeg postavljanja ciljeva. Kreditni kalkulator daće pouzdane izračune, skoro identičnim onima koji se dobivaju odlaskom u poslovnicu banke.

Kreditni kalkulator za stambeni kredit

Najviše tražen kreditni kalkulator je stambene kredite. Budući da trenutno stambeni krediti spadaju u veoma zastupljen vid kredita, mnogi ljudi se za ovakav korak pripremaju mjesecima unaprijed, kako bi izbjegli brzoplete odluke. Pritom, kreditni kalkulator predočit o važnim detaljima koji podrazumijevaju financijsko planiranje i uvid o tome postoji li prilagođenost u smislu troškova.

Uz kreditni kalkulator saznajte najbližu vrijednost mjesečne naknade

Izrada proračuna uz kreditni kalkulator je potpuno jednostavna, a dobiveni proračun će pomoći da objektivnije sagledate mogućnost ispunjenja traženog kredita. Koji podaci se unose u kreditni kalkulator? To su novčani iznos kredita, valuta, kamatna stopa, kao i broj godina za otplatu kredita. Kreditni kalkulator će pomoći da na temelju primjera budete bolje prilagođeni troškovima kod određenih modela kredita i bolje se financijski organizirate u postavljanju prioriteta.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (333 ocjena)