PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je osobno bankarstvo?

Osobno bankarstvo je maksimalna posvećenost klijentu

U bankama je osobni bankar osoba koja se u svim poslovima koje imate s bankom i u banci, stavlja vama na raspolaganje. Osobno bankarstvo je maksimalna posvećenost klijentu u traženju najoptimalnijih rješenja i bankarskih proizvoda za vas. Ako tražite brzi kredit, unaprijed znate da je to online kredit, a sve informacije koje bi tražili od osobnog bankara su vam transparentno i vidljivo predstavljene na službenoj web stranici za kredite, sami možete sve iznose izračunati.

Osobno bankarstvo nekako podrazumijeva čovjeka iza tog pojma, no kod online kreditiranja tu ulogu odrađuje savršen kompjuterski sustav, a možete i sebe uvjetno smatrati osobnim bankarom jer sami unosite potrebne podatke koje sustav traži i odmah, na kreditnom kalkulatoru dobivate gotove izračune. U biti je vaš osobni bankar nebankarska kreditna kuća online putem, bez nervoznih i frustriranih financijskih činovnika. Osobni bankari su možda vrsta na odlasku, možda ih u budućnosti više neće biti, jer će svi moći sami sebi izračunati sve što ih zanima.

Osobno bankarstvo će budućnosti imati drugačije značenje

Umjetna inteligencija preuzima sve više ljudskih poslova i obavlja ih brže, čistije i točnije. Osobno bankarstvo će u budućnosti imati drugačije značenje, dakle neće nestati, samo iza njega neće sjediti čovjek, sve radnje će izvoditi sofisticirani i precizni kompjuterski programi koji to kod internetskih kredita već rade. Osobni bankari su educirani financijski stručnjaci, ako njihov posao bude obavljao kompjuter, tražitelji kredita će morati financijski pismeniji da bi mogli odabrati najpovoljnije i najisplativije kredite iz ponude.

Osobno bankarstvo uključuje puno administrativnih poslova oko kredita i bankarskih usluga, a u nebankarskim kreditnim kućama se sve to odvija automatski. Pa, ako mogu auti voziti bez vozača i sve obavlja računalo, može i kompjuter biti odličan osobni bankar i to je praksa online kreditiranja već potvrdila. Osobni bankar je i savjetnik o najboljim opcijama, ali računalo vam uvijek može ponudit više opcija da bi izabrali onu koja vama, vašim potrebama i vašim mogućnostima otplate najviše odgovara.

Osobno bankarstvo je posredovanje između klijenta i banke

Mladim generacijama je već posve prirodno da sve obavljaju online putem bez puno ljudskog petljanja i kompliciranja. E sad, osobno bankarstvo je posredovanje između klijenta i banke, a online bankarenje u startu isključuje ljudski faktor neposrednog kontakta i beskrajni objašnjavanja. Naravno da onda mlađi ljudi radije prihvaćaju online bankarstvo, koje je u tom ljudskom smislu potpuno depersonalizirano, puno brže i bez frustriranja oko ljudskih karaktera, kvalificiranosti i svih drugih stvari važnih za posao osobnog bankara.

Dakle, osobno bankarstvo već funkcionira kao online bankarstvo kod nebankarskih kreditnih kuća, a prije ili kasnije će se ustaliti i u bankama, koje zbog gigantskog birokratskog aparata jednostavno sporije prelaze na nove sustave poslovanja. Osobni bankari u bankama još uvijek stvaraju zavidne karijere, a to košta, odličan kompjuterski program sve to može obaviti u par klikova, nikada ne ide na bolovanje, nije nervozan ni depresivan, prema svim klijentima jednako postupa, nema prekorednih i nema usluga preko veze.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (240 ocjena)