PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koja mi je dokumentacija potrebna za kredit?

Dokumentacija za kredit – popis papirologije

Krediti su svojevrsno nužno zlo današnjeg svijeta. U jednu ruku se nitko ne želi zaduživati kod banke ili nekog drugog ako nije nužno ali s druge strane su kredit i te kako nužni za normalan i ispunjen život. Ako planirate neku veću kupovinu kao što je to nabavka kuće ili novog automobila, teško da ćete moći pokriti cijeli trošak bez da uzimate kredit. Oslanjanje na plaću može biti dovoljno za pokrivanje svakodnevnih troškova ali veće iznose je teško uštedjeti. Krediti zato predstavljaju praktično rješenje jer kod njih zapravo plaćate banci uslugu da vam da veliku količinu novca odjednom koju možete postepeno vraćati kroz mjesečne anuitete. Korist za banku ovdje leži u kamatama jer radi njih uvijek u konačnici vraćate veći iznos nego ste posudili. Ono što je svima muka i gnjavaža s kreditima je silna dokumentacija koja vam je potrebna. Kad obavite prvi informativni razgovor s osobnim bankarom dobit ćete cijeli spisak na kojem se vidi cjelokupna dokumentacija koja vam je potrebna prije nego se išta pokrene.

Dokumentacija za kredit – primjer na stambenom kreditu

Birokracija je jedan od najlošijih aspekata današnjeg iskustva s bankama. Uvijek je potreban po još jedan papir više, a nerijetko se dogodi da vam radi duljine cijelog procesa dio izvađenih papira prestane vrijediti pa morate ispočetka vaditi svježija izdanja. Kako bi dobili okvirnu sliku koliko vam je toga zbilja potrebno, donosimo vam pregled samo početnih nužnih papira za jedan klasičan stambeni kredit. Trebat će vam predugovor o kupoprodaju nekretnine, izvadak iz zemljišne knjige, potvrda o adresi, građevinska i uporabna dozvola, kopija katastarskog plana, posjedovni list, energetski certifikat, potvrda poslodavca o zaposlenju, ovjerene platne liste. Ovo je samo dio dokumenata koju su potrebni kako bi se kreditni postupak samo pokrenuo, a nakupi ih se znatno više još usred samog procesa. Dokumentacija se dodatno komplicira ako tražite i novac za adaptaciju kuće. Iz tog razloga se sve više ljudi odlučuje za usluge kao što je brza pozajmica jer se na taj način maksimalno smanji dokumentacija i cjelokupni birokratski proces.

Dokumentacija – kako do kredita uz manje birokracije

Ako vam je potreban novac, a nemate vremena ni živaca za komplikacije koje vam banka zadaje, jedna opcija koja bi vam mogla odgovarati su brzi krediti preko interneta. Radi se o modernom obliku bankarstva u kojem se pokušala maksimalno smanjiti nepotrebna dokumentacija i birokracija. Uz online kredite ne morate čak niti hodati po fizičkim poslovnicama jer cijeli proces oko dobivanja kredita možete obaviti iz udobnosti vlastita doma. Sve što trebate napraviti je posjetiti jednu od brojnih stranica koja nudi kredite no proučite ih prvo nekoliko da vidite koja vam je najisplativija za vaše potrebe. Kad nađete neku koja vam odgovara, sve što trebate napraviti je izabrati iznos kredita koji vam treba i odabrati rok otplate. Stranica će vas nakon toga usmjeriti na dio gdje ispunite formular sa svim svojim relevantnim informacijama i to je cijela dokumentacija koja vam na kraju treba. Vaša prijavnica se pregledava u kratkom roku, a ako je sve u redu, možete očekivati novac na svom računu unutar 24 sata.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (277 ocjena)