PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 15.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako brzo otplatiti dug

Da li se dug može otplatiti prijevremeno?

Našli ste se u dugovima i pitate se kako dalje? Ne brinite, niste jedini u tom scenariju. Prema bankovnim statistikama, danas je svaki treći građanin u određenoj vrsti duga. Dug se danas smatra normalnom stavkom, a sve zahvaljujući skupljim životnim standardima i manjim primanjima. Da li se dug može otplatiti prijevremeno? Dugovi se svakako moraju riješiti, a na to će vas redovno podsjećati one strane kojima ste dužni. Postavlja se pitanje od kuda da krenemo? Kada vidimo da se nalazimo u situaciji gdje nam je potreban ekstra novac, najbolje je da krenemo u razmatranje opcija kako do njega doći.

Ovo podrazumijeva odlaženje u banke ili druge financijske institucije i raspitivanje da li možemo ostvariti kakvu dodatnu isplatu. Zašto uopće dolazi do raznih dugovanja? Dugovanja najčešće nastaju kada nam neki financijski izdaci jednostavno postanu previše. I dok je u redu odgoditi plaćanje jednog računa, odgodom plaćanja više računa stvarate si određeno dugovanje koje vas može itekako koštati. Što ako ste svjesni toga da ne možete podmiriti nastalo dugovanje? U tom slučaju morat ćete se pripremiti na prisilne naplate sa strane kojoj ste dužni. Ovakve naplate najčešće dolaze u obliku ovrha ili zapljena.

Otplatite dug uz pomoć štednje

Često ćete čuti kako dug nastaje radi toga što određena osoba nema dobro raspoređene financije. I dok je navedeno istina, u obzir moramo uzeti i moguće promjene koje mogu nastati u financijskom smislu – poskupljenje, manja plaća, otkaz i slično. Kako otplatiti nastali dug bez naknadnog zaduživanja? Prvi korak je sastavljanje osobnog proračuna – Stavite na papir cjelokupnu zaradu i zatim računajte svoje troškove. Probajte što točnije napisati iznos koji trošite na režije, hranu, luksuze, otplate. Zatim probajte uvidjeti gdje bi ipak mogli uštedjeti koji euro. U primjeru, kada idete u špeceraj sastavite si popis namirnica koje su vam zaista potrebne i ne kupujte ništa što vam nije prijeko potrebno. Nakon određenog vremena primijetiti ćete kako u novčaniku imate više novaca.

Drugi korak je zahvalnost na tome što imamo – Svi mi imamo svoje želje i ciljeve koji koštaju nešto novaca. I dok je sasvim u redu priuštiti si nešto, česti luksuzi nas mogu odvesti u financijsku propast. Treći korak je skromnost – Mnogi ne vole skromnost jer su si stvorili sliku u glavi da to znači siromaštvo. Razmislite si samo koliko trošite na svakodnevne izlaske, pića, grickalice, restorane, ne potrebne kupnje. Skromno trošenje vam može uštedjeti brdo novaca i spriječiti nastanak dugovanja. Što ako nemate vremena za štednju? U tom slučaju, najbrži kredit vam može biti od velike pomoći. Riječ je o brzom i nenamjenskom kreditu kojeg sami odabirete prema potrebi i želji.

Što prvo napraviti kada nastane dug?

Možda će vam zvučati smiješno, no velika većina uopće niti ne zna kako je nastao određeni dug. Dugovanje će nastati kada odgodimo platiti nešto, bilo da je riječ o računima, ratama za kredit i slično. Što prvo poduzeti kada nastane dug? Budite svjesni da će vas druga strana obavijestiti ako niste podmirili određenu uplatu. U tom slučaju je najbolje izvidjeti o čemu je riječ i vidjeti visinu duga. Kada utvrdite svotu svog dugovanja, najbolje na opet izračunati koliki su vam prihodi i koliko ćete moći odvojiti za navedeno dugovanje.

Ako možete, probajte s drugom stranom odgovoriti nešto jednostavniji proces otplate kako ne bi upali u nova dugovanja. U slučaju da ne znate kako bi pristupili navedenom problemu, tada se za savjet možete obratiti vjerovniku. Što ako navedeno ne funkcionira? Ukoliko ste pokušali sve navedeno, tada je možda najbolje u obzir uzeti dodatan prihod, što podrazumijeva dodatan posao. Dodatan posao na nepuno radno vrijeme vam može pomoći pri otplati dugovanja, i može vam pomoći pri vođenju boljih financija.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.7 / 5 (354 ocjena)