PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Što je kreditni kalkulator

Kako se koristi kreditni kalkulator?

Podizanje kredita je nemoguće bez kreditnog kalkulatora. O čemu je zapravo riječ? Kreditni kalkulator je alat koji nam pomaže napraviti izračun vezan za podizanje budućeg kredita. U njega je moguće unijeti iznos traženog kredita, odabrati kreditnu stopu, odabrati vremensko razdoblje otplate i na kraju informativno vidjeti iznos kredita. Kreditni kalkulator je danas dostupan na većini online stranica banaka i drugih financijskih institucija, i njegova glavna zadaća je predočiti realan trošak kredita određenoj osobi.

Zašto je dobro koristiti navedeni alat? Osim što će vam dati realni uvid u budući kredit, on vam isto tako može pomoći pri boljem odabiru kredita. Iako se kreditni kalkulatori u bankama koriste u informativne svrhe, u kreditnim agencijama oni su glavni alat pri određivanju i kreiranju kredita. U primjeru, mnogi brzi krediti se određuju uz pomoć ovog kalkulatora, što svakako olakšava odabir. Neovisno o tome da li ćete svoji kredit zatražiti u banci ili kreditnoj agenciji, imajte na umu da je ovaj kalkulator od velike koristi ukoliko si želite organizirati financije.

Kreditni kalkulator u eurima

Iako se kreditni kalkulator najčešće koristi u informativne svrhe radi podizanja određenog kredita, važno je navesti da nam njegove informacije mogu pomoći. Važno je naglasiti da se on može koristiti u valutama koje nudi banka ili kreditna agencija. Mnogi klijenti podižu kredite u eurima, i upravo je ovdje potrebno obratiti pažnju na rizike koji mogu doći s promjenom tečaja. U slučaju banaka, one će uvijek nuditi slične kamatne stope klijentima, bez obzira na vrstu novca. Kod kreditnih agencija navedeni scenarij može varirati.

Prije nego se upustite u samostalno korištenje kreditnog kalkulatora, bitno je da se detaljno informirate o kreditu koji vas zapravo zanima. Pravilnim informiranjem dobit ćete informacije koje su vezane za kamate i rokove otplate. U primjeru – ukoliko ste razmatrali uzeti gotovinski kredit, morate uzeti u obzir da on pripada u nenamjenski oblik kreditiranja i da su njegove kamatne stope ipak nešto više nego kod nenamjenskih. Kreditni kalkulator nam ovdje može pomoći da dobijemo bolji uvid u to koje su kamate isplativije i koji rokovi otplate najbolje odgovaraju našem planu. U slučaju da se ne želite zamarati sa kreditima, a potreban vam je brzi novac, tada brzi zajam može biti vaše financijsko rješenje.

Kreditni kalkulator i usporedba kredita

Navedeni alat nam je dostupan preko većine web stranica banaka ili kreditnih agencija. Morate imati na umu kako se korištenje navedenog alata može naplaćivati ukoliko zaista razmatrate uzimati kredit. Da li postoji besplatni kreditni kalkulator? Odgovor je da, i možete ga pronaći na brojnim neovisnim financijskim stranicama koje su informativnog karaktera. Neovisni oblici kreditnih kalkulatora mogu ponuditi i do tri raznih izračuna, što vam može pomoći pri lakšem uspoređivanju i pronalaženju najbolje ponude. Zašto je preporučljivo koristiti kreditni kalkulator? Za početak, ne morate odvajati razne kredite, raditi zasebne izračune na papiru.

Kalkulator će sve odraditi umjesto vas. Usporedbe kredita preko kreditnih kalkulatora su pomogle brojnim osobama da pronađu idealan kredit za svoje potrebe. Korištenjem ovog kalkulatora možemo na veoma brz i jednostavan način vidjeti kako će određene kamatne stope utjecati na iznos našeg anuiteta, kao i koji rok otplate nam najbolje odgovara. Njegovo korištenje se preporučuje svima onima koji planiraju podići kredit ali im je potreban detaljniji uvid u kredit. Osim navedenog, on nam omogućuje izradu osobnog financijskog plana uz pomoć kojeg dalje možemo gledati što i kako.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (185 ocjena)