PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:41
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Debitna ili kreditna kartica?

Koja je kartica najbolja za vas?

Kreditna i debitna kartica, iako se na prvi pogled čine kao iste kartice zapravo su posve različite i svaka od njih ima drugačiju svrhu. Oba dvije kartice su samo komad plastike koje koristimo tokom online plaćanja ili kupovine u trgovini te se naizgled čine kao obične kartice, zapravo se one jako razlikuju prema svojim karakteristikama i namjeni. U današnjem dobu sve više se koriste kartica, a sve manje gotovina tokom plaćanja, od najmanjih iznosa poput kupovine kruha u pekari sve do većih iznosa kao što je to kupovina automobila u salonu. Iz tih razloga je veoma bitno znati koje su razlike između debitne i kreditne kartice. Iz tih razloga ćemo vam u nastavku ovog članka detaljnije objasniti koje su razlike između debitne i kreditne kartice, koje prednosti one nude, te koje su im njihove mane. Isto tako ćemo vam objasniti kako možete ugovoriti u svojoj banci debitnu odnosno kreditnu karticu.

Što je debitna kartica?

Debitna kartica ili kako se još ona naziva bankomat kartica je praktičan oblik gotovine. Prilikom kupovine usluga ili robe možete platiti svojim novcem sa svojeg tekućeg ili žiro računa. U trenutku kada platite, novac se na vašem računu blokira, te trgovac šalje rezervirani iznos transakcije vašoj banci. Naposljetku banka prebacuje novac s vašeg računa na račun od trgovca. Na vašem tekućem računu vam može banka odobriti dozvoljeni minus, a to je iznos do kojeg možete otići u minus bez plaćanja zatezne kamatne stope. Isto tako, novac sa svoje debitne kartice možete veoma jednostavno podići sa bankomata. Osim toga, debitna kartica vašeg tekućeg računa se može koristiti kada ugovarate brzi zajam kod kreditne kuće. Brzi zajmovi se mogu veoma jednostavno ugovoriti, a sve što trebate napraviti je samo ispuniti kratki formular koji vam se nalazi na web stranici od kreditne kuće. Naposljetku kada vam odobre zajam, automatski će vam odmah isplatiti cijeli iznos na vaš tekući račun, te dobiveni novac možete početi koristiti za koje god svrhe.

Što je kreditna kartica?

Kreditna kartica je vrsta kartice koja vam omogućuje odgodu plaćanja. Kada plaćate sa kreditnom karticom umjesto vas banka plaća za vašu kupnju, a potom vi dobivate krajem mjeseca račun koji potom morate platiti banci. Osim što se kreditna kartica može koristiti za odgodu plaćanja, ujedno se može koristiti za plaćanje na rate. No, potrebno je imati na umu kako korištenje kreditne kartice vam banka naplaćuje kamatnu stopu, ovisno o tome koji tip kreditne kartice ugovorite. Imate više opcija po pitanju kreditne kartice, a to su vam charge, revolving i prepaid. Charge kartice su kartice na kojem je određen limit, te po kraju mjeseca dobijete račun kojeg morate platiti sljedeći mjesec. Revolving kartice su kartice sa samoobnavljajućim kreditom, te možete ga koristiti za plaćanje online ili u poslovnici, i ujedno možete podići gotovinu s bankomata. S druge strane, prepaid kartice su kartice sa unaprijed određenim iznosom kojeg možete iskoristiti, te kod nekih možete ponovno uplatiti za daljnje korištenje.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.6 / 5 (481 ocjena)