PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zahtjevi za refinanciranje kredita kod većine građana spadaju u jedan od najčešćih. Plaćanje više kredita poprilično je stresan proces, a ponekad i vrlo teško održiv, budući na trenutnu gospodarsku situaciju. U većini slučajeva prezaduženost na kreditnim karticama, isplaćivanju stambenog kredita, dovodi do neodrživog tempa, a kao posljedica javljaju se brojna ograničenja u smislu plaćanja na točan datum u određenom razdoblju. Još ukoliko se na tu činjenicu dodaju i ostali rashodi, traženje boljeg rješenja je neophodno. Jedna od pogodnosti predstavljena je kroz opciju krediti za refinanciranje, čime se u ogromnoj mjeri olakšava refinanciranje dugova. Suočeni s ovim sve prisutnijim problemom građana, banke nude alternative i pristup sjajnim kreditnim opcijama. Jedna od njih su i brzi krediti za refinanciranje. Prilagođeni situaciji svakog pojedinca, krediti za refinanciranje su najbolja opcija onda kada postoji već nekoliko kredita.

Krediti za refinanciranje – opcija prilagođena vašim potrebama

Svrha refinanciranja postojećih dugova je da se prikupiti nekoliko kredita u jedan i spada u najadekvatniju alternativu koja stoji na raspolaganju. Iz tog razloga, krediti za refinanciranje je najbolji način preurediti više obveza u jedan trošak, po mnogo povoljnijim uvjetima.

Što su krediti za refinanciranje?

Krediti za refinanciranje su najoptimalniji model refinanciranja više kredita u jedan i boljim uvjetima za otplatu. Ono što je potrebno znati je da krediti za refinanciranje su namjenski krediti, čija je svrha da se otplate postojeća kreditna zaduženja po mnogo povoljnim uvjetima. Osim toga, oko 30% ovog kredita za refinanciranje se isplaćuje u novčanim sredstvima, koje pojedinac može koristiti u skladu sa svojim potrebama. Krediti za refinanciranje će podmiriti sva dugovanja u jedan, pod znatno boljim uvjetima. U suštini, krediti za refinanciranje predstavljaju ujedinjenje svih postojećih kredita u jedan, što daje niz prednosti. Na prvom mjestu, krediti za refinanciranje objedinjuju više dugovanja, omogućavajući pojednostavljenje svih iznosa u jedan, kako bi se zadržala bolja kontrola nad postojećim troškovima. Još jedna pogodnost koju nude krediti za refinanciranje je i raspolaganje dodatnom gotovinom.

Kako refinancirati kredite?

U ovom trenutku dostupni krediti za refinanciranje koji najviše odgovaraju potrebama korisnika. Krediti za refinanciranje su najekonomičnija opcija, uzimajući u obzir brojne pogodnosti, pri čemu se prvenstveno olakšava teret više kreditnih rata. Njihova glavna prednost je brz postupak, tako da svakog trenutka na raspolaganju imate vrlo fleksibilnu varijantu kada želite spojiti više dugovanja u jedno, pod boljim uvjetima. Podnošenje zahtjeva može se izvršiti putem online opcije, pri čemu se sva dokumentacija svodi na minimum, a cijeli proces se najduže završava za 24 sata od trenutka apliciranja.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (452 ocjena)