PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako Otvoriti Poslovni Račun: Koraci za Poduzetnike i Male Poduzetnike

Prvi korak u procesu otvaranja poslovnog računa za poduzetnike i male poduzetnike je priprema potrebne dokumentacije. Bez obzira na to planirate li poslovati kao obrt, društvo s ograničenom odgovornošću ili neki drugi oblik poduzeća, banka će zahtijevati određene dokumente kako bi mogla provesti proceduru otvaranja računa. Osnovni dokumenti koji su uglavnom potrebni uključuju važeću identifikacijsku ispravu osnivača ili vlasnika poduzeća, kao što je osobna iskaznica ili putovnica, te dokaz o registraciji poslovanja, poput izvatka iz trgovačkog registra ili rješenja o osnivanju.

Za detaljnije informacije, uvijek je preporučljivo posjetiti službenu stranicu ili kontaktirati odabranu banku, jer se dokumentacija može razlikovati ovisno o banci i vrsti poslovanja.

Osim toga, banka može zahtijevati i dokaz o poslovnoj adresi, kao što su kopija najma prostora ili račun za komunalne usluge, te dokumente koji potvrđuju pravnu strukturu i vlasništvo poslovanja, uključujući statut poduzeća i popis osoba ovlaštenih za zastupanje.

Važno je napomenuti da se Kako Otvoriti Poslovni Račun: Koraci za Poduzetnike i Male Poduzetnike ne završava samo prikupljanjem dokumentacije. Prije posjeta banci, sve dokumente treba pažljivo provjeriti i osigurati da su ažurirani i valjani. Ponekad se može dogoditi da banka zatraži dodatne dokumente ili potvrde, stoga je korisno imati sveobuhvatnu mapu s dokumentacijom koja može uključivati financijske izvještaje, porezne prijave ili poslovni plan.

Sve u svemu, dobro pripremljena dokumentacija ključan je faktor za uspješno otvaranje poslovnog računa i trebala bi biti prva točka na vašem popisu zadataka. Kako Otvoriti Poslovni Račun: Koraci za Poduzetnike i Male Poduzetnike započinje temeljitom pripremom, što će vam pomoći da proces otvaranja računa kod banke prođe brzo i bez nepotrebnih komplikacija.Nakon što je priprema dokumentacije završena, sljedeći važan korak u procesu ‘Kako Otvoriti Poslovni Račun: Koraci za Poduzetnike i Male Poduzetnike‘ jest odabir odgovarajuće banke i tipa računa koji će najbolje odgovarati vašim poslovnim potrebama. Prilikom selekcije banke, poduzetnici bi trebali uzeti u obzir nekoliko ključnih faktora, poput reputacije banke, kvalitete korisničke podrške, dostupnosti bankomata i poslovnica, različitih naknada koje banka naplaćuje te dodatnih usluga koje banka nudi.

Istražite koje su sve vrste poslovnih računa dostupne. Različite banke nude različite vrste poslovnih računa, od osnovnih tekućih računa do onih specijaliziranih za određene sektore ili poslovne aktivnosti. Osim toga, razmislite o dodatnim bankarskim uslugama koje bi mogle biti korisne za vaše poslovanje, kao što su online bankarstvo, mogućnosti prekoračenja, kreditne linije ili paketi za obradu kartičnih plaćanja.

Bitno je i upoznati se s troškovima koje banka naplaćuje za vođenje poslovnog računa.

Neki računi mogu imati mjesečne naknade, dok drugi mogu uključivati transakcijske troškove ili naknade za dodatne usluge. Uspoređujući te troškove, možete donijeti informiranu odluku koja će vam pomoći u smanjenju operativnih troškova poslovanja.

Osim toga, posjetite više banaka kako biste osobno razgovarali s bankarskim službenicima. Oni mogu pružiti dragocjene informacije i savjete koji će vam pomoći u procesu ‘Kako Otvoriti Poslovni Račun: Koraci za Poduzetnike i Male Poduzetnike’.

U konačnici, odabir prave banke i poslovnog računa je odluka koja može imati dugotrajan utjecaj na vaše poslovanje. Uzimajući vremena da temeljito istražite i usporedite ponude, osiguravate da vaše poduzeće dobije financijski temelj koji podupire vaš rast i razvoj.Treći i završni korak u procesu ‘Kako Otvoriti Poslovni Račun: Koraci za Poduzetnike i Male Poduzetnike‘ je proces verifikacije i aktivacija samog računa. Kada ste odabrali banku koja vam najviše odgovara i pripremili svu potrebnu dokumentaciju, potrebno je zakazati sastanak u banci kako biste predali dokumente i završili postupak otvaranja računa. Ovaj korak obično uključuje osobni razgovor s bankarskim službenikom koji će pregledati vašu dokumentaciju i eventualno tražiti dodatna pojašnjenja ili dokumente.

Tijekom procesa verifikacije, banka će provesti due diligence, odnosno detaljnu provjeru pravne osnove vašeg poslovanja, vlasničke strukture i identiteta osoba ovlaštenih za zastupanje poduzeća. Verifikacijski proces može trajati nekoliko dana, a u nekim slučajevima i duže, ovisno o banki i kompleksnosti vašeg poslovnog modela.

Nakon uspješne verifikacije, banka će aktivirati vaš poslovni račun i pružiti vam pristupne podatke za online bankarstvo, ako ste se odlučili za tu opciju.

Također, izdat će vam poslovne kartice i/ili čekove, ovisno o vrsti usluga koje ste odabrali prilikom otvaranja računa. Važno je napomenuti da aktivacija računa može uključivati i postavljanje sigurnosnih protokola, kao što su PIN kodovi, sigurnosna pitanja ili posebni tokeni za autorizaciju transakcija.

Konačni korak u cijelom postupku ‘Kako Otvoriti Poslovni Račun: Koraci za Poduzetnike i Male Poduzetnike’ je potpisivanje ugovora o poslovnom računu s bankom. Ovim činom formalizira se vaš odnos s bankom, a vi kao klijent dobivate pravnu sigurnost i pristup svim dogovorenim bankarskim uslugama. Nakon aktivacije računa, vi ste spremni započeti s financijskim transakcijama i upravljanjem sredstvima vašeg poslovanja preko novootvorenog poslovnog računa.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (147 ocjena)