PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Ponedjeljak 15.07.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini kredit

U posljednjih nekoliko godina ekonomska nestabilnost i sve veća financijska kriza nije zaobišla ni građane Hrvatske. Postojeća financijska kriza uzrokovala je da većina ljudi teži nalaženju pravog novčanog rješenja kako bi platili dospjele račune, dugovanja, popravke u domu, dodatno zdravstveno liječenje, mjesečne troškove života i slično.

Suočavanje s nepredviđenim događajima i situacije u kojima je novac potreban u kratkom roku zahtjeva najbolju alternativu koja je moguća u tim trenucima. Banke i kreditne kuće nude brojne opcije kreditnih usluga, kao što je mini kredit, a znajući da postoji širok raspon rješenja građani biraju modele brzih kredita koje mogu otplatiti u što kraćem roku i koji će biti odgovarajući za potreban iznos novčanih sredstava.

Mini kredit- najfleksibilnije rješenje

Svi znamo da su novčana dugovanja jedna od najtežih stvari za svakog čovjeka. U trenutno neprosperitetnoj ekonomskoj situaciji, prvi korak za svladavanje financijskih problema je točno znati koja opcija je najisplativija za otplatu dugova i rashoda. Financijske institucije, kao što su banke i kreditne kuće sve više su usmjerene na dostupnost novčanih sredstava za pojedince, a mini kredit spada u veoma popularno i funkcionalno rješenje. Shodno tome, na tržištu postoje pouzdana rješenja koja su prepoznatljiva, a jedna od takvih mogućnosti je mini kredit. Iako je tema kredita u posljednje vrijeme vrlo aktualna zbog ekonomske krize, najvažnije karakteristike i modeli koji se nude na kreditnom tržištu nisu poznati svim ljudima.

Svaki model kredita ima svoje jedinstvene karakteristike i prednosti koje se uklapaju u najvažnije potrebe korisnika. Od velike važnosti također je da se najprije provjereno kakav kredit je najviše odgovarajući, je li to model kredita s kratkim rokom otplate, srednjoročan, dugoročan ili mini kredit.

Najveće pogodnosti koje nudi mini kredit

Mini kredit je jedna od vrlo traženih kreditnih usluga i spada u najlakšu alternativu koja se nudi na tržištu. Poznato je da nikada nije bilo lakše doći do odobrenja za mini kredit nego što je to danas. Banke, kao i kreditne kuće prepoznale su da je povoljan mini kredit najatraktivnija usluga za sve ljude kojima je potreban dodatni novac. Još jedna prednost koju nudi mini kredit je da se kod kreditnih kuća može aplicirati online putem, a kada je riječ bankama ova usluga je samo djelomično dostupna.

Mini kredit je financijska usluga za koju se obično opredjeljuju različite kategorije stanovništva koji traže prepoznatljiva rješenja s kojima će na najbrži najlakši način riješiti postojeće novčane potrebe. Najvažnija karakteristika koju ima mini kredit je kratak rok otplate, što ga čini izuzetno povoljnom opcijom za sve korisnike koji traže model kratkoročne kreditne obveze. Nakon podnošenja dokumenata za mini kredit, novčana sredstva se isplaćuju u roku od 24 sata od trenutka odobrenja. Dobro je znati da pogodnosti najbolje opcije, među kojima je i mini kredit, stvara mogućnost odabrati uslugu po svojoj mjeri i najpovoljnijim uvjetima.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (170 ocjena)