PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 20.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez ovjere poslodavca

Za većinu građana naše zemlje nedostatak novčanih sredstava je postala uobičajena situacija. U vrijeme gospodarske krize, ovaj problem izravno utječe na financijsku stabilnost mnogih ljudi koji traže najbolju alternativu za rješavanje postojećih novčanih problema. Činjenica je da čak i pored postavljanja najvažnijih prioriteta, novac koji ostane mjesečno na računu nije dovoljan za otplatu svih rashoda i troškova. Istovremeno, zbog niza nepredviđenih faktora, potrebno je pronaći opciju koja je najviše funkcionalna i stavlja na raspolaganje mogućnost za brzi dolazak do novca.

No, kako ove situacije nisu ni malo jednostavne, građani Hrvartske traže pouzdane alternative u uzimanju kredita. Najveći problem da se dođe do odgovarajućeg tipa kredita u banci je prevelika kreditna zaduženost ili umanjena kreditna sposobnost. Zbog toga naša banka je omogućila najadekvatnije rješenje, a to su krediti bez ovjere poslodavca.

Što su krediti bez ovjere poslodavca i kome su namijenjeni?

Jedno od najvećih ograničenja koje stvara pristup kreditima je umanjena kreditna sposobnost, što samo smanjuje mogućnost dolaska do novčanih sredstava i otežava izlazak iz financijskih problema. Glavna prednost koju imaju krediti bez ovjere poslodavca i ono što ih čini vrlo popularnim je njihova praktičnost i lakoća u odobrenju. Krediti bez ovjere poslodavca je vid kreditnog financiranja u slučajevima financijskih potreba i rješavanja novčanih poteškoća. Ono po čemu se izdvajaju krediti bez ovjere poslodavca je to da možete biti zaposleni i na određeno, bez obzira na postojeće minuse na računu, kredit možete dobiti čak i ako zadovoljavate minimalne uvjete, a cijeli proces je znatno pojednostavljen.

Krediti bez ovjere poslodavca mogu mnoge vaše odluke učiniti lakšim i omogućiti da se riješite postojećih dugovanja, kašnjenje i troškova za popravljanje auta, za renoviranje svog doma, za dugo planirano putovanje i slično. Iako druge banke imaju visoke kriterije za odobrenje kredita, u želji da ovu uslugu učinimo dostupnom svima, mi pružamo najbolje rješenje onda kada je potrebno. Krediti bez ovjere poslodavca se mogu zatražiti na našoj web stranici pod opcijom prijave, a za samo nekoliko minuta zahvaljujući ovoj online usluzi možete podnijeti zahtjev. Pristup kreditima kod nas je dostupan za cijelu Hrvatsku, a uvijek nam se možete obratiti putem tableta, mobitela ili računala. Budući da su kod nas potrebni samo minimalni uvjeti, nakon odobrenja sredstva se u roku od 15 minuta isplaćuju na vaš tekući račun.

Krediti bez ovjere poslodavca – jednostavno i brzo

Jeste li razmišljali koje su dostupnih opcija kada je riječ o kreditima? Nesumnjivo cijeli proces može dugo potrajati, a uz to postoji i mogućnost da ne ispunjavate uvjete za odobrenje, što će vas opet odvesti na početak. Međutim, kod nas dobivanje kredita je lako i brzo, uz minimalne uvjete. Cijeli zahtjev je napravljen online, a potrebno je samo nekoliko jednostavnih koraka nakon čega će novac biti na vašem tekućem računu. Krediti bez ovjere poslodavca su dizajnirani da najbolje odgovaraju svim vašim potrebama. Ako vam je potreban novac za otplatu duga, rješavanje postojećih rashoda ili bilo da je u pitanju neki drugi razlog, mi nudimo alternativu koja je najbolje rješenje, a to su krediti bez ovjere poslodavca.

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.9 / 5 (351 ocjena)