PRIJAVA ZA KREDITKoji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 27.05.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Koliko mi je novca potrebno za pokretanje posla?

Pokretanje posla – što trebate znati

Svatko od nas si sanja o tome da budemo svoj vlastiti čovjek i sam svoj šef, te da pokrenemo svoj vlastiti posao. Posebice ovo vrijedi ako imate neki hobi koji volite i htjeli bi svoj mali hobi pretvoriti u posao od kojeg možete udobno živjeti. No, iako se čini kako nije nimalo teško pokrenuti svoj posao, zapravo to je jedan cijeli proces koji morate obaviti kako biste mogli legalno krenuti u svoj posao. Pokretanje posla nije laki proces, jer tu ima hrpu raznih koraka koje morate proći dok se cijeli proces konačno ne realizira kako biste mogli krenuti raditi i prodavati svoje proizvode ili usluge. Pokretanje posla je slatko gorki proces, iako je jako uzbudljiv sami pojam pokretanja svojeg vlastitog poduzeća, može vas jako izmoriti i čini vam se kao da mu nema kraja. No, isplati se na kraju, jer tu ste ipak svoj vlastiti gazda i imate puno više slobode.

Pokretanje posla – poslovna ideja

Pokretanje posla se sastoji od nekoliko različitih postupaka, od razvoja poslovne ideje, do samog postupka otvaranja poduzeća te do sljedećih koraka kao što je zakup prostora, nabavka strojeva i zaposlenje radnika. U ovom dijelu ćemo se bavit sa samim razvojem poslovne ideje. kao i za svaki poslovni pothvat, prvo vam treba ideja. Najveći potencijal na tržištu imaju inovacije, nešto što je novo, drugačije i revolucionarno. Razmislite o tome s čime se želite u svojem poduzeću baviti, i što želite nuditi svojim potencijalnim kupcima. Također, želite da se vaš proizvod razlikuje od konkurentnih proizvoda. Većina današnjih inovacija su zapravo unapređenja starih ideja, što se danas pokazuje kao jako popularan izbor mnogih novih poduzetnika. Za pokretanje posla osim što trebate biti inovativni, trebate ujedno biti hrabri i skloni preuzeti rizik kako biste uspjeli na tržištu. Kao što se kaže, bez rizika nema profita. Trebate ujedno biti spremni za težak i ustrajan rad, te mnogobrojne neprospavane noći i odricanje, kao i na gubitke. Bitno je da i dalje učite i idete na razne seminare kako biste bili dalje u toku s vremenom i trendovima, a ujedno kako biste širili svoj krug poznanstva i stvorili nove kontakte.

Pokretanje posla – otvaranje poduzeća

Pokretanje posla naravno donosi sa sobom troškove koje morate podmiriti kako biste uopće i mogli otvoriti svoje poduzeće. Kada ste se odlučili za svoju poslovnu ideju i s čime će se vaša nova firma baviti, sljedeći korak je sama realizacija ideje. Za primjer ćemo odabrati d. o. o. na kojem ćemo vam prikazati koji su sve koraci uključeni u proces otvaranja poduzeća.

  1. Prvo morate rezervirati ime tvrtke, te ujedno provjeriti da nema već poduzeća s tim istim imenom, te ujedno morate registrirati djelatnost u skladu s NKD 2007.
  2. Zatim, morate ovjeriti dokumente kod javnog bilježnika i na Trgovačkom sudu.
  3. Naposljetku, morate DZS-u dostaviti kopiju Rješenja o upisu u sudski registrar, OIB tvrtke i obrazac RSP-1, te im uplatiti određenu svotu novca kako bi od njih zaprimili Obavijest o razvrstavanju poslovnog subjekta.

Također, imate na ponudi i pokretanje posla i preko interneta. Uz korištenje Start aplikacije možete veći dio procesa obaviti preko njihove aplikacije, i to uz puno niže troškove otvaranja svojeg posla. Možete otvoriti od obrta, sve do društva s ograničenom odgovornošću. Nakon što ste uspješno otvorili svoje poduzeće, slijede vam drugi troškovi kao što su to osiguranje, zakup poslovnog prostora i nabavka sirovine, strojeva i što god vam ostalo treba kako bi vaše poduzeće moglo krenuti s radom!

Brza isplata kredita

Dođite do novca već za 15 minuta od uspješne prijave. Brzi krediti, brze pozajmice i brzi zajam uz jednostavnu online prijavu od kuće!

         
Ocjena: 4.8 / 5 (490 ocjena)